High Tea & High Wine

Heel gezellig en op een gemakkelijk tijdstip, de Afternoon tea of de High tea van De Hertenkamp. Lekker "theeleuten" met de heerlijkste hapjes, zowel hartig als zoet....wie wil dat nu niet? ...En als u niet van de thee bent mag een kop koffie ook. Na een toelichting van een van onze medewerkers kunt u gebruikmaken van het buffet met allerlei lekkernijen, de verschillende theesoorten worden geserveerd.
Onze Afternoon tea kent na de thee-, ook een borreltijd (pils,wijn, fris,Holl gedistill.), waarbij de warme gerechtjes en hapjes geserveerd worden.
De High tea is naast thee en koffie alleen inclusief vruchtensappen en tafelwater, eventuele overige drankjes zijn op basis van nacalculatie.

Wij verzorgen tea arrangementen vanaf 20 personen.


High Wine

De High Wine is een leuke, hartige variant van de Afternoon tea. Onder het genot van verschillende luxe amuses en fingerfood worden er verschillende wijnen geproefd. Het is een beetje een combinatie van een wijnproeverij en een Afternoon tea. Houd je niet van wijn? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld fruitwijn. Fruitwijn is steeds meer in opkomst en bevat minder alcohol dan witte of rode wijn. 

Wij serveren tijdens de High Wine warme en koude hapjes, U start feestelijk met een glas Mousserende wijn, nootjes, olijven en brood met tapenade. Vervolgens serveren wij een glas witte wijn en rode wijn met kleine luxe gerechtjes. U sluit de High Wine af met een zoete dessertwijn en een zoet dessert.
Wenst u een meer avondvullend programma, dan kan dat natuurlijk ook. Wij combineren dan onze High Wine met een hoofdgerecht. U heeft de keuze uit vlees, vis of vegetarisch. U heeft  dan een geheel verzorgde avond inclusief wijnen met bijpassende hapjes en een hoofdgerecht naar keuze.  Wij verzorgen High wine arrangementen vanaf 25 personen.