Trouwen


De romantische omgeving en de verzorgde aankleding binnen zorgen samen voor een perfecte entourage op jullie dag!
De mogelijkheden die wij kunnen aanbieden zijn er teveel om op te noemen, als het gaat om de invulling van ‘de mooiste dag van je leven’. 

Soms is het alleen de spetterende feestavond, soms een receptie met aansluitend diner of ontvangst met bruidsgebak, barbecueën, en feesten. Elk huwelijksfeest heeft zo een uniek gezicht en niet onbelangrijk een eigen beurs. Wenst u live muziek of een dj, maakt je zus de bruidstaart of wilt u een vlaaienbuffet, wilt u een de hele feestzaal vol met ballonnen, of misschien paarse tafelboeketjes, wit tafellinnen en een champagnetoren? Alles is bespreekbaar en heel veel in te vullen, op uw DAG!

Indien u bij ons uw huwelijksarrangement reserveert, heeft u de hele locatie voor uzelf. Hiermee onderscheiden wij ons van diverse andere feestlocaties.
Het is ook mogelijk te werken met een budget en kunnen er tevoren prijsafspraken gemaakt worden.

De Hertenkamp als plek voor de huwelijksvoltrekking.
Uiteraard kunt u De Hertenkamp ook gebruiken als plaats voor de huwelijksvoltrekking, we kunnen dit zowel binnen als buiten verzorgen.
De omgeving van De Hertenkamp is ook zeer geschikt voor het maken van mooie foto’s. Een kleine wandeling na diner of receptie in het park, is ook een aanrader, niet zelden levert dit de mooiste plaatjes op!

Om goede informatie te geven is een gesprekje vooraf (kan ook telefonisch) zeer wenselijk, zo kan er voor u een reële offerte worden opgemaakt, waarin uw wensen en verwachtingen verwerkt zijn.


Bij arrangementen vindt u allerlei informatie, zoals feest en buffet, van een eventueel samen te stellen huwelijksarrangement.